دبیر جشنواره ملی سرود رضوی با قدردانی از گلستانیها برای برگزاری شایسته دوازدهمین دوره این جشنواره اعلام کرد: میزبانی از جشنواره ملی سرود رضوی به مدت چهار سال به استان گلستان واگذار شد.
سیدمجتبی ذبیحی باحضور در دفتر خبرگزاری فارس در گرگان ضمن قدردانی از گلستانیها برای برگزاری شایسته دوازدهمین دوره جشنواره ملی سرود رضوی در استان گلستان اظهارکرد: خوشبختانه همافزایی خوبی بین دستگاههای اجرایی استان از جمله فرهنگ و ارشاداسلامی و آموزش و پرورش و دیگر بخشها وجود دارد که حاصل آن برگزاری خوب و شایسته این رویداد فرهنگی است.
دبیر جشنواره ملی سرود رضوی با اشاره به حضور ۳۱ گروه سرود در این دوره از جشنواره گفت: با توجه به رضایتمندی شرکتکنندگان از برگزاری این جشنواره در گلستان با تصمیم بنیاد فرهنگی هنری بینالمللی امام رضا (ع)، این استان به مدت چهار سال دیگر میزبان جشنواره ملی سرود رضوی خواهد بود.
وی با اشاره به وقفهای کوتاه در برگزاری جشنواره ملی سرود رضوی بیان کرد: بعد از یک وقفه کوتاه، امسال شاهد استقبال فوقالعادهای بودیم؛ چون جشنواره سرود رضوی تنها جشنوارهای است که جنبه همگانی دارد و دانشآموزی است.
دبیر جشنواره ملی سرود رضوی با تاکید بر نشر کرامات رضوی بهعنوان هدف اصلی برگزاری این جشنواره گفت: در سالهای گذشته بیش از ۱۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال میشد اما امسال بیش از ۴۳۰ اثر ارسال شد که ۳۱ اثر پس از بازبینی به مرحله نهایی راه پیدا کردند.
وی با اشاره به تدارک دو بخش جنبی در دوازدهمین دوره جشنواره ملی سرود رضوی بیان کرد: یک بخش سرود همگانی است که ۳۵ هزار نفر در این بخش شرکت کرده بودند. بخش دیگر که امسال برای نخستین بار بهاجرا درآمده، اجراهای پاتوقی یا خیابانی است که در این بخش هم ۱۰ گروه در مناطق مختلف شهر گرگان اجرا خواهند داشت.
ذبیحی بر جنبه کارگاهی و آموزشی این جشنواره هم تاکید کرد و افزود: در حاشیه این جشنواره، دوره آموزشی مربیگری سرود نیز بهعنوان یک اتفاق ویژه برگزار شده است. خوشبختانه تیم داوری متخصصی برای این جشنواره بهکارگیری شده است. همچنین ۱۰ نفر از مربیان برگزیده سرود در کشور را هم دعوت کردیم تا همافزایی و انتقال تجربه را داشته باشیم.
وی درباره موضوعات دوازدهمین دوره جشنواره ملی سرود رضوی گفت: موضوعات امسال امام رضا (ع)، حضرت معصومه (س) و حضرت شاهچراغ بود. اما بنا داریم از سال آینده، هر سال به یکی از ابعاد زندگی امام رضا (ع) بپردازیم. شاید در حوزه شعر کمبودهایی وجود داشته باشد اما سعی میکنیم با کمک دفتر شعر بنیاد بینالمللی امام رضا (ع) آثار خوبی در زمینه شعر تولید شود.
دبیر جشنواره ملی سرود رضوی درباره جزئیات مراسم اختتامیه این جشنواره گفت: علاوه بر تجلیل از گروههای سرود برگزیده دو تن از پیشکسوتان سرود کشور تقدیر میشوند. رامین احمدی از مازندران و محمدنژاد از گلستان در این جشنواره مورد تجلیل قرار میگیرند.
پایان پیام/
۸۳۰۰۴